IMG_5068Ruth Sinkeler

Ruth Sinkeler spreekt over verschillende originele thema’s van Sexy Leiderschap, Happy MKB tot UBUNTU Leiderschap in business. “Happy mensen zijn energieke en aantrekkelijke mensen en dus sexy om succesvol zaken mee te doen” aldus Ruth.

Ruth’s visie van Sexy Leiderschap is ontstaan vanuit haar jarenlange ervaring als ondernemer en eigen persoonlijke leiderschap ontwikkeling. Meer happiness vanuit persoonlijk leiderschap binnen het bedrijfsleven en in de organisaties, is Ruth’s missie. Middels coachingstrajecten ondersteunt Ruth mensen bij het vinden van hun sexy-ness, de weg naar succes.

Het Sexy Leiderschap kan een belangrijke rol hebben in het MKB. Sexy Leiderschap brengt je meer in contact met jezelf, maar ook met anderen. Werkplezier en motivatie zijn het resultaat. Een happy MKB is een energiek, productief en winstgevend MKB. Dit is wat de economie in Nederland een boost zal geven.

Een happy ondernemer heeft ook zijn effect op het personeel. Het personeel is doorgaans ook vrolijker en dit resulteert in minder ziekteverzuim.

Vanuit de filosofie van UBUNTU spreekt Ruth over bron, pijlers en baken in plaat van missie en visie. Maak kennis met deze nieuwe manier van doelen stellen binnen jouw onderneming en ervaar de motiverende kracht ervan.

De verschillende thema’s combineert Ruth in haar trainingen, individuele coaching en lezingen. Deze vormen een unieke mix van het Westerse individualisme en het Afrikaanse verbinden, samenleven en samen zorgen.

Onderwerpen waar Ruth over spreekt zijn Sexy Leiderschap (persoonlijk en in business), UBUNTU Leiderschap in business, Happy MKB: Passievol ondernemen en leven, Multicultureel Leiderschap en Diversiteit in het bedrijfsleven en hoe dat positief werkt op de omzet.