MP Management is een jong, energiek, enthousiast en ambitieus bedrijf.

Oprichtster Mijke Paehlig startte ruim 18 jaar geleden bij een gerenommeerd managementbureau voor televisiepresentatoren waar ze de vele kneepjes van het vak leerde en de boekingen voor een groot aantal vooraanstaande presentatoren verzorgde.

MP Management richt zich op (jonge) mediamensen die op welk gebied dan ook begeleiding of ondersteuning nodig hebben. We verzorgen bijvoorbeeld de boekingen en persaanvragen en bieden indien nodig ondersteuning bij onderhandelingen. Ook voor reeds gearriveerde presentatoren zetten wij ons in. Zo werken wij al jaren nauw samen met grote namen als Humberto Tan waarvoor wij exclusief de all-round management werkzaamheden verzorgen.

Ons netwerk reikt vele malen verder dan de namen die op onze site vermeld staat, schroom dus niet contact op te nemen als er gezocht wordt naar een mooie invulling van een event.

We voelen ons goed bij een open, positieve en persoonlijke benadering en zien graag dat alle betrokken partijen blij en tevreden zijn. Bel ons voor goed en vakkundig advies over de best bij uw evenement passende presentator, dagvoorzitter of spreker. The sky is the limit. U vraagt, wij vinden! Wij doen het graag!