Alain-JaggerAlain Lagger

Alain Lagger is in de Verenigde Staten bekend als de ‘Director of Happiness’. Deze naam heeft hij te danken aan zijn enthousiasmerende lezingen en trainingen die hij met name in Zuid Amerika geeft. Alain is buitengewoon energiek, avontuurlijk, nieuwsgierig, inspirerend en spiritueel.

Als tiener was hij buurtwacht in Amsterdam Osdorp waarna het een logisch gevolg was dat hij bij de politie in Amsterdam ging werken waar hij ontdekte dat hij goed was in het voorkomen van escalaties en het geruststellen van mensen. Na zijn loopbaan bij de politie ging hij aan de slag als producer van commercials waarmee hij in Amerika terechtkwam. Hier kwam hij in contact met een CEO van een groot internationaal bedrijf die hem vroeg zowel hem als zijn gehele management te coachen. Van het een kwam het ander en zijn coachings-vaardigheden gingen als een lopend vuurtje door met name Zuid-Amerika.

Tegenwoordig houdt Alain zich voornamelijk bezig met coachen, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en advies bij zowel startende als gevestigde bedrijven, waarbij hij zich vooral richt op alles wat te maken heeft met persoonlijke groei en happiness, het belang van kernwaarden en het bouwen van een positieve bedrijfscultuur met als doel een succesvoller en gezonder bedrijf en het starten van duurzame Happiness-afdelingen binnen de deelnemende bedrijven.

Alain treedt op met motiverende lezingen over happiness en bedrijfsculturen voor zowel managers als werknemers voor gevestigde of startende ondernemers en zelfs voor studenten, maar geeft ook workshops van één dag of drie zeer intensieve dagen.

Alain spreekt vloeiend Engels en wordt voor zijn optredens ingevlogen vanuit Amerika waar hij sinds een aantal jaren permanent woont. Voor meer informatie over de workshops neemt u contact met ons op.