KleurAnne-Greet Haars

Anne-Greet studeerde Politicologie en haalde een master in Bedrijfskunde. Na haar studie besloot ze haar grote passie voor nieuws en sport te volgen.

Ze werkte vanaf 2011 tot eind 2014 bij BNR Nieuwsradio waar ze eindredacteur was van het wekelijkse radioprogramma BNR Sportzaken, dat gepresenteerd werd door Humberto Tan. Ook was ze enkele dagen per week sportverslaggever bij andere BNR programma’s en was ze actief als verslaggever bij verschillende sportevenementen.

Zo was ze tijdens de Olympische Spelen in Sotsji eindredacteur én presentator van een talkshow in het Holland Heineken House. De talkshow werd dagelijks gemaakt met elke dag drie actuele gasten, varierend van atleten tot coaches en sportbestuurders.

Ook tijdens het Werelkampioenschap Voetbal 2014 in Brazilie liet ze van zich horen in een dagelijks programma. Hier deed ze de eindredactie voor BNR Brasil, gepresenteerd door Humberto Tan, en leverde live bijdragen in de uitzending over actuele zaken.
Sinds januari 2015 werkt ze met veel enthousiasme achter de schermen bij het succesvolle RTL Late Night.

Naast de actualiteiten op sportgebied houdt zij zich ook veel bezig met de zakelijke kant van de sport. Anne-Greet is enthousiast en betrokken, durft de vinger op de zere plek te leggen en gelooft altijd in de kracht van sport!