Ferry de GraafcloseMP

Ferry de Graaf

Ferry de Graaf is presentator van o.a. het RTL programma Durf te Vragen. Hij begon zijn carrière als danser toen hij 14 jaar was bij het plaatselijke danscentrum en werd in 1991/1992 kampioen Latijns-Amerikaanse dans. In eerste instantie begon hij als kapper/visagist, maar al snel kwam hij op het toneel terecht in verschillende grote musicals en dansproducties, zoals Saturday Night Fever, Dirty Dancing, Chicago en The Wiz.

Zijn eerste kennismaking met televisie was toen hij als visagist meewerkte aan het programma KRO’s Service Uur met Manuëla Kemp. Al snel hierna ging hij op pad voor Veronica’s Geld voor je leven om verslag te doen van de wereldkampioenschappen showdans in Cancun. Hij speelde mee in o.a. Goede tijden, Slechte tijden, Voetbalvrouwen 3, en ’t Spaanse Schaep. Ferry volgde cursussen bij TV college onder leiding van Fred Greven en Sven Callis en deed ervaring op bij Talpa Producties’ “Ik hou van Holland ”, “Beat De Mol”, en “De Jongens tegen de Meisjes”. Hij nam pilots op voor Endemol en voor Talpa’s NSE Nieuws met Bridget Maasland en Beau van Erven Dorens en presenteerde zijn eigen ontwikkelde “Behind The Screams” voor Walibi World.

Tegenwoordig is hij wekelijks op tv te bewonderen. Sinds 2010 bij het presentatorenteam van RTL4’s Altijd Jong en Sinds 2013 als presentator van RTL LifestylExperience en LifestylExperience Plus. In 2014 startte hij met de presentatie van Durf te Vragen, dat tevens te zien is bij RTL.