Francis Beukeveld - portret - CG499

Francis Beukeveld

Alert, betrokken, nieuwsgierig. Kernwaarden die stuk voor stuk staan voor wie Francis Beukeveld is en wat ze voor opdrachtgevers kan betekenen.
Francis is alert in haar gesprekken, ze luistert, anticipeert en reageert, waardoor zij makkelijk contact maakt met mensen. Voor, tijdens en na evenementen is Francis een betrokken presentator. Zij denkt mee over de juiste uitvoering van het evenement waardoor het beter wordt, zowel wat vorm betreft als inhoudelijk.

Francis is een multitalent, want behalve presentator is zij ook onderneemster met een eigen bureau waar zij voor opdrachtgevers de juiste modellen selecteert voor de juiste merken. Francis is voor veel opdrachtgevers een belangrijke adviseur waarbij ze de schakel vormt naar de perfecte samenwerking voor deze opdrachtgever. Francis blinkt uit in het verbinden van mensen en organisaties.

Als presentator van Mijn Lichaam, Mijn zorg en Body, Mind & Care (RTL4) heeft Francis laten zien een televisieprogramma te kunnen dragen. Door haar nieuwsgierigheid gaat Francis ook bij het televisie maken op zoek naar het verhaal; ze regisseert op een natuurlijke wijze.

Francis heeft o.a. de opleiding voor theater- en televisie genoten, journalistiek gestudeerd en in Amerika (Florida) gewoond waar zij Business Languages – masterclasses heeft gevolgd.

Haar betrokkenheid blijkt ook uit haar interesse voor sociale projecten. Francis is “vriend” van Stichting het Vergeten Kind waar zij zich onbezoldigd op verschillende manieren inzet. Francis: ‘Het Vergeten Kind raakt mij in mijn ziel omdat geen kind vergeten mag worden. Pijn en leed kunnen verzachten, bij kinderen met gebroken harten, is wat ik wil. Een beetje zeer wegnemen door liefde, aandacht en tijd te geven aan kinderen die juist die omarming verdienen’. Ook heeft zij zich ingezet voor de Nelson Mandela Foundation 466/64, SOS Kinderdorpen en Dance4Life. Francis heeft voor haar werk én voor de goede doelen de hele wereld over gereisd van Hong Kong, Los Angeles, (Zuid-)Afrika tot India.

Als samenwerkingspartner van het jaarlijkse I Love Beauty Event komen haar organisatorische en verbindende talenten goed tot zijn recht. Daarnaast heeft ze ook een vaste samenwerking met o.a. KPN, ADE en Calvin Klein Europe.

Francis is ook in het land inzetbaar als presentator.