Zoey Ivory

Zoey Ivory was voordat zij landelijke bekendheid kreeg doordat zij in 2016 gekroond werd tot Miss Nederland een succesvol fotomodel. Deze ervaring kwam haar tijdens de wedstrijd goed van pas. Jezelf goed presenteren is voor haar vanzelfsprekend. Haar innerlijk gaf echter de doorslag voor haar kroning. Enthousiast, intelligent, zorgzaam, zelfverzekerd, humorvol en nuchter zijn eigenschappen die haar goed omschrijven. Zoey is zeer veelzijdig en staat met een open en positieve blik in het leven.

Voordat Zoey als model gescout wordt, bestaat haar leven voornamelijk uit dansen en acteren. Iets dat haar bij het modellenwerk voordeel oplevert. Elementen als bewegen en poseren beheerst ze immers uitstekend.

Op haar 11e doet Zoey auditie bij het Lucia Marthas Institute of Performing Arts, waar ze tot haar achttiende haar grootste passie najaagt: dansen en acteren. Maar wat veel mensen niet weten, is dat Zoey ook erg graag schrijft.

Tijdens de Internationale Miss Universe verkiezing steelt Zoey de show op het podium als zij haar dansmoves laat zien. Haar dans gaat de hele wereld over en in de Filipijnen wordt ze een grote ster.

In 2017 vormt Zoey met haar oud-klasgenoot Marnix een koppel in de derde editie van Dance Dance Dance, het immens populaire dansprogramma van RTL4. Zoey en Marnix worden dankzij hun waanzinnige dansmoves de publiekslieveling en winnen de wedstrijd. Ooit vertelde een docent haar dat ze niet goed genoeg was, maar deze competitie leerde Zoey dat opgeven geen optie is en doorzetten je naar prachtige ervaringen leidt.

In het land treedt Zoey op als presentator en spreker. Als een ware kameleon past zij zich aan ieder publiek aan en als geen ander kan ze vertellen wat in jezelf geloven je oplevert.
Ook geeft ze dansclinics en workshops.