"Vanuit EY werken wij al jaren met Mijke. De samenwerking loopt soepel en de communicatie is open en eerlijk. Mijke denkt mee en komt met goede suggesties. Altijd bereid om een oplossing te zoeken - mocht dat nodig zijn. Kortom, we werken graag samen met Mijke."
drs. Désirée van der Lugt
Senior Marketing Manager | Marketing Communications
"Al meer dan 10 jaar werk ik met Mijke samen. Beter gezegd, al meer dan 10 jaar werk ik heel prettig met Mijke samen. Via Mijke heb ik Humberto Tan in deze periode regelmatig geboekt voor uiteenlopende gelegenheden zoals presentaties en trainingen. Op een goede en effectieve wijze worden afspraken gemaakt. De inhoudelijk overdracht naar de spreker gebeurt zeer zorgvuldig, waardoor de bijeenkomst altijd vloeiend kan worden afgetrapt!"
Esther Tacken
Academy Bartels
"Ik heb Mijke in mijn werk als interim communicatieprofessional voor diverse opdrachtgevers (wo KPN) leren kennen als een prettige persoonlijkheid; flexibel, reageert snel en komt haar afspraken na. Beschikt bovendien over een prima netwerk."
Chantal Nauta
CN Communicatie, interim communicatie adviseur
Eventions heeft meerdere malen bij MP Management o.a. Humberto Tan geboekt als dagvoorzitter of presentator. Wij hebben altijd fijn samengewerkt met Mijke. Zij is duidelijk en helder in haar communicatie, flexibel en Humberto was altijd goed op de hoogte van het event en goed op de hoogte van wat er van hem verwacht werd. De samenwerking is altijd prettig geweest!
Jill Reulen
Eventions
Voor JFK’s Greatest Man Gala 2014 kreeg ik voor het eerst te maken met Mijke Paehlig, als contactpersoon van onze winnaar Humberto Tan. Gaat de opvolging daarvan vrijwel altijd gepaard met de nodige hobbels en problemen, ditmaal liep alles voor het eerst op rolletjes en werd elke belofte en toezegging ook perfect op tijd nagekomen. Een verademing!
Willem Baars
Editor in Chief JFK Magazine